Silifke Havadis

Silifke Belediyesi’nden Körcoluk Çeşmesine Bakım

Turizm

Ayşe ÖNEL EREN 3018 Kez Görüntülendi 0

Silifke Belediyesi’nden Körcoluk Çeşmesine Bakım

Silifke Belediyesi, Gökbelen Mahallesi’nde bulunan ve kayaların arasından gelerek şifalı su olarak bilinen Körcoluk doğal kaynak suyunun çevre düzenlemesini gerçekleştirdi.

Silifke Belediyesi, Gökbelen Mahallesi’nde bulunan ve kayaların arasından gelerek şifalı su olarak bilinen Körcoluk doğal kaynak suyunun çevre düzenlemesini gerçekleştirdi.

Gökbelen Yaylasının Körcoluk mevkiinde bulunan ve genellikle yoldan gelip geçen vatandaşların rağbet ettiği, zaman zamanda temiz hava alıp piknik yapmak isteyen vatandaşların uğrak yeri haline gelen Körcoluk Çeşmesi ve çevresi düzenlendi. Vatandaşlar hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve ekibine teşekkür etti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘Silifke Belediyesi olarak halkımızın çok fazla rağbet gösterdiği bu şifalı suyumuza yol, dinlenme yerleri ve diğer hizmetler açısından neler yapabiliriz için buradayız. Halkımızın çok fazla rağbet ettiği bu şifalı suyumuza bizde gereken ilgi ve desteği göstereceğiz. Buraları güzelleştirerek vatandaşlarımızın çeşmemizden en iyi şekilde faydalanmasını sağlayacağız” dedi.

MUHTAR GÖLGELİ VE VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Gökbelen Mahallesi Muhtarı Mustafa Gölgeli ve vatandaşlar, ‘Gökbelen Yaylamız yaz nüfusu yoğun kış nüfusu ise daha az olan bir mahallemiz… Yıllardır çarşı meydanı, çeşmesi ve mahalle arası yolları kötü bir durumdaydı ve yeterince hizmet alamıyorduk. Çok şükür başkanımız ve belediye ekiplerimiz eksikliklerimizi bir bir tamamlıyorlar. Önce çarşı meydanımız daha sonra çeşmemiz ve yollarımız derken şimdi de vatandaşlarımızın akın ettiği şifalı su olarak bilinen Körcoluk çeşmesine bakım yapıyor. Vatandaşlarımız bu hizmetleri görüyor ve biliyor. Emeğinden ve çalışmalarından dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.