Silifke Havadis

Silifke, Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı!

Genel

Ayşe ÖNEL EREN 6984 Kez Görüntülendi 0

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Onbaşı Ali Gölgeli Atayurt'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Silifke, Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı!

Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Onbaşı Ali Gölge Atayurt'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Ali Gölge'nin cenazesi öönce Silifke'ye bağlı Atayurt Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi. "Helallik" alınmasının ardından cenaze, Hoca Ahmet Yesevi Camii'ne götürüldü.

Camide düzenlenen törene, Şehit Gölge'nin ailesi ve yakınları, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, 6. Mekanize Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ile çok sayıda Silifkeli katıldı.

Tören sırasında fenalık geçiren Şehidin babası Hüseyin, annesi Elif, kız kardeşleri Hale ve Jale Gölge'yi yakınları ve sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

Şehit Uzman Ali Gölge'nin naaşı, Hoca Ahmet Yesevi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Atayurt Mahallesi'nde bulunan Olukbaşı Mezarlığı'nda dualar ve tekbirler eşliğinde toprağa verildi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.