Silifke Havadis

Taşeli Platformu'ndan Kınama Mesajı!

Genel

Ayşe ÖNEL EREN 3105 Kez Görüntülendi 0

Taşeli Platformu'ndan Kınama Mesajı!

Merkezi İstanbul’da bulunan Taşeli Güç Birliği Platformu son olaylar karşısında kınama mesajı yayınladı.

Merkezi İstanbul’da bulunan Taşeli Bölgesi Kalkınma ve Güç Birliği Platformu, Anamur AKP Gençlik kolları başkanının attığı tweet ler karşısında kınama mesajı yayınladı. Derneğin başkanı Sadık AVCI tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

AKP Anamur gençlik kolu başkanı Hasan Basri’nin attığı tweeti vermek istediği mesajları üzülerek, utanarak ve endişe içinde okuduk.

Türk evladıyım diyen bir insan bu ülkenin ne sıkıntılı günleri, ne mücadeleler ile aştığını, bu uğurda ne kadar şehit verdiğini bilir ve geçmişine Cumhuriyetin kurucusu önderi kurtuluş savaşının baş komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Birinin babasının ve kendisinin doğum yeri Selanik’ise Selaniklidir, Kimse ona Türk, Atatürk demesin orjinali Yunandır net” sözleri ile sataşamaz.

Ben bu ifadeleri kullanan zatın ne Türk olduğunu, ne de müslüman olduğuna  inanmıyorum. Ancak acı olan bu zihniyette olan bir kişiyi Anamur gibi geleneklerine törelerine, atalarına, Türklüğüne bağlı insanların çoğunlukta olduğu bir ilçemizde iktidar partsinin gençlik kolu yapılmasıdır… İşte bunu içime sindiremiyorum.

Tüm bu duygu ve düşüncelerimle sadecec bu sözü söyleyenin değil bu düşüncede olan bir kişiyi bu teşkilatta görev verenlerin de ona cesaret veren tüm ilçe teşkilatının da görevden uzaklaştırılması ve Cumhuriyet savcılarının bu konuda gereğini yapmasını umut ediyor ve bekliyoruz

Sevgi ve saygılarımla.

Sadık Avcı

Taşeli Güç Birliği Platformu Başkanı

KAYNAK: http://www.anamurgundem.com/taseli-guc-birligi-platformundan-kinama/

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.