Silifke Havadis

Yeşilovacık Selçuklar Kuran Kursu 9 Gol Farkla Şampiyon!

Spor

Ayşe ÖNEL EREN 4270 Kez Görüntülendi 0

Yeşilovacık Selçuklar Kuran Kursu 9 Gol Farkla Şampiyon!

Silifke İlçe Müftülüğünün düzenlediği bu yıl ikincisi yapılan Yaz Kuran Kurslararası Futbol Turnuvasında kupa Yeşilovacık Selçuklar Kuran Kursu’nun oldu.

Turnuvanın final maçı Yeşilovacık Selçuklar Kuran Kursu ile Merkez Kuran Kursu arasında yapıldı. Final müsabakası renkli görüntülere sahne oldu. Karşılaşma boyunca birlik beraberlik ve fairplay rüzgarları esti. Karşılaşmaya ilgi oldukça büyüktü. Turnuvanın final maçını izlemek için çok sayıda veli tribünleri doldurdu. Karşılaşmayı Yeşilovacık Selçuklar Kuran Kursu 12 – 3 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Bu sonuçla 2. Yaz Kuran Kurslar Arası Futbol Turnuvası’nın 1.’si Yeşilovacık Selçuklar Kuran Kursu oldu. Turnuvanın ikincisi Tosmurlu Cami’si olurken üçüncülük ödülü Merkez Kuran Kursuna verildi. Turnuvanın gol kralığı ödülüne ise 9 gol ile Yeşilovacık Selçuklar Kuran Kursu öğrencisi Ali İhsan Durmaz layık görüldü. Ödülleri sahiplerine Tanvet Veterinerlik ve aynı zamanda turnuvanın sponsorluğunu üstlenen Sezer Anartarcılık sahibi Hüseyin Sezer verdi. Kupa ve madalyaların alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Kupa merasiminin ardından öğrenci ve velilere yaş pasta ikram edildi. Öğrenciler turnuvanın yorgunluğunu doyasıya pasta yiyerek çıkardılar. Pasta ziyafetinden sonra veliler bu turnuvanın her yıl devam etmesini istediklerini belirttiler.

Kaynak: Silifke Gündem Gazetesi - http://www.silifkegundem.com/haber-9-farkla-sampiyon-oldular-4380.html

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.