Silifke Havadis

Zumba Kursu İçin Kayıtlar Başladı!

Spor

Silifke Havadis 6718 Kez Görüntülendi 0

Zumba Kursu İçin Kayıtlar Başladı!

Silifke Belediyesi, müzikle sporun vücut bulduğu bir fitness programı olan Zumba kursunu açıyor.

Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere verdiği desteği hız kesmeden sürdüren Silifke Belediyesi, son yıllarda popülerliğini arttıran ve müzikle sporun vücut bulduğu bir fitness programı olan Zumba kursunu açıyor.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Kentimizde her yaştan vatandaşımıza sosyal yaşamlarını renklendirecek bir uğraş, bir spor dalı ve kurs edindirmek arzusundayız. Tüm vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam geçirmeleri ve sosyalleşmeleri için bu tarz kurslar açmaya devam edeceğiz” dedi. Kayıt aşamasında bile yoğun ilgi gören sporla müziğin birleşmesiyle daha da eğlenceli hale gelen zumba kursu ile kursiyerler hem dans edecek, hem de eğlenerek zinde kalacak. 

Zumba kursunun açılacak olmasından son derece mutlu olduğunu ifade eden ev hanımı Ayşe Sarı, “İnsanların bir araya geleceği çok güzel bir etkinlik olacak. Bu spor sayesinde dans etmek, egzersiz yapmak ve yeni arkadaşlar edinmek bizler için güzel bir fırsat olacak. Vatandaşlarımızın ilgisi ve katılımı çok güzel. Silifkeliler olarak zumbayı çok seviyoruz. Biz bunları daha çok spor salonlarında yapıyoruz. Fakat belediyemizin de böyle bir spora öncülük etmesi ve desteklemesi daha da güzel oldu. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz’ dedi.

19 yaşındaki, üniversite öğrencisi Zehra Say’da “Çok mutluyum. Kursun bir an önce açılmasını istiyorum. Daha önce zumba kursuna gitmiştim ve bu dönemde kendimi geliştirdim. Belediyemizin de desteğiyle açılacak kursa katılmak istiyorum. Zumba yapmaktan çok keyif alıyorum. Herkese tavsiye ediyorum’ dedi. Silifke Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü kurs kayıtları için Belediye Hizmet Binası Kat:4’e müracaatta bulunulmasını ve ayrıntılı bilgi için 0(324) 714 09 30 ve 0 555 178 49 20 nolu telefonlarla irtibat kurulabileceğini açıkladı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.