Silifke Havadis

AK Parti Silifke Teşkilatından Birlik Beraberlik Yemeği

Politika

Silifke Havadis 1870 Kez Görüntülendi 0

AK Parti Silifke Teşkilatından Birlik Beraberlik Yemeği

AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı Uzuncaburç Delikılıç Mesire ve Piknik alanında birlik beraberlik ve dayanışma yemeği düzenledi.

Birlik ve beraberlik yemeğinde konuşan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, ‘Böyle havası, doğası ve çam kokusuyla bürünmüş muhteşem bir ortamda hep bir arada olmaktan çok mutluyuz. Amacımız bir araya gelerek bu güzel kentimiz için birlik ve beraberlik  duygusu ile birbirimize daha fazla sarılmak ve kaynaşmaktır. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan, bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Mersin Milletvekilimiz Zeynep Gül Yılmaz hanımefendiye ve Silifke Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve MHP İlçe Başkanımız Levent Nogay’a teşekkür ediyoruz. Birlik beraberliğimiz hiç bozulmasın. Bundan daha güzel bir atmosfer olamaz.  Silifke’de birleşme, bütünleşme ve büyüme adına üzerimize düşen bütün çalışmaları sergileyeceğiz. Hiç kimse bizden riya, kavga beklemesin. Bizim tek hedefimiz ilçemiz ve ilçe halkımız için projeler üreterek, halkımıza hizmet etmektir. Belediyemizle de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Silifke’mizi birlikte yöneteceğiz” diyerek cumhur ittifakının ilçemizde de devam ettiğini ve uzlaşı içerisinde çalışmalara devam ettiklerini bildirdi.

AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı Uzuncaburç Delikılıç Mesire ve Piknik alanında birlik beraberlik ve dayanışma yemeği düzenledi. (2)

Düzenlenen yemekte konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmada, seçimlerin ardından ilçemize bağlı mahallelerde halktan ve muhtarlardan gelen istek ve taleplerini imkânlar ölçüsünde yerine getirmeye devam ettiklerini söyledi. AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte mahallelere gezi düzenleyerek hem seçimlerde verilen destekler için teşekkür ettiklerini, hem de halkın sorunlarını yerinde tespit ederek çözümü konusunda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Başkanvekili Altunok ayrıca yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen başta AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini açıkladı.

YILMAZ, ‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE SİLİFKE’MİZİ KALKINDIRACAĞIZ’

Silifke’yi ve Silifkelileri çok sevdiğini ifade eden Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, ‘Bu kentte yaşayan her bir vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuz, onların derdi bizim derdimiz. Bunların çözümüne yönelik her türlü gayreti hep birlikte sonuna kadar göstereceğiz. Bu güzel birliktelikte sizlerle bir arada olmaktan son derece mutlu oldum. Silifke’mizin gelişmesi, refahı ve sorunların giderilmesi yönünde çok yoğun bir çaba sarf edeceğiz. Biz de milletvekilleri olarak elimizden gelen her türlü desteği Silifke’mize vermeye devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı Uzuncaburç Delikılıç Mesire ve Piknik alanında birlik beraberlik ve dayanışma yemeği düzenledi.

AK Parti Silifke İlçe teşkilatı tarafından Uzuncaburç’ta düzenlenen yemeğe AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları Enes Buğra Genç ve Emine Can, Başkan Danışmanı Eyüp Arslan, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.