Silifke Havadis

MHP Mersin Milletvekilleri Altunok’u Ziyaret Etti

Politika

Silifke Havadis 3131 Kez Görüntülendi 0

MHP Mersin Milletvekilleri Altunok’u Ziyaret Etti

MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz, Baki Şimşek ve beraberindeki heyet, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Mersin Milletvekili Baki Şimşek, "Belediyemizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Başarılı ve güzel hizmetler gerçekleştiriyor. Silifke halkı her zaman hizmetlerin en güzeline en iyisine layıktır. Silifkeliler birlik ve beraberlik içerisinde başkanına ve ekibine sahip çıkmıştır. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakında yer alan ilçe teşkilatlarımızla birlikte kapı kapı dolaşarak büyük bir başarı gösterildi. Ben bu zaferde emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başkanvekilimize görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ise, "Başkanvekilimizi ve ekibini tebrik ediyorum. Hizmetleriyle ve çalışmalarıyla her zaman gurur duyuyoruz. Belediyemiz her daim halkının yanında ve halkıyla iç içe bir yönetim anlayışı sergiliyor. Teşkilatımızın tüm mensuplarına, mahalle temsilcisinden üyelerimize, il başkanlığımız ve ilçe başkanlığımızla koordineli bir çalışma yürüttükleri için teşekkür ediyorum. Tüm emeği geçen arkadaşlarımıza, oy veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah devletimize, milletimize, ülkemize zeval vermesin. Bizim çalışmalarımız devletimizi milletimizi yüceltmek içindir. Rabbim ebet müddet devletimizi daim eylesin. Birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalara hep birlikte imza atmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Sadık Altunok ise, teşkilatın her kademesine teşekkür ederek, "Silifke Belediyesi olarak her zaman vatandaşımızın yanında, onların talep ve sıkıntılarına çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Yerelde bizler üzerimize düşen görevleri yerine getirirken, Milletvekillerimizin de desteği ile birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerimizi taçlandıracağız. Vatandaşlarımızın tercihi ile sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır. Daha çok koşacağız, daha çok hizmet üretmek için mücadele edeceğiz. Rabbim muvaffak etsin. Birliğimiz daim olsun inşallah" diye konuştu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.