Silifke Havadis

Başdanışman Sözlü’den Silifke Belediyesi’ne Ziyaret

Politika

Silifke Havadis 2975 Kez Görüntülendi 0

Başdanışman Sözlü’den Silifke Belediyesi’ne Ziyaret

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Sözlü, Başkanvekili Altunok’u makamında ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Başdanışmanı ve Adana Büyükşehir eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Parti tüzüğünün 57. maddesi uyarınca Milliyetçi Hareket Partisi Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilen Hüseyin Sözlü, ziyareti esnasında şunları ifade etti. ‘Ülkemizi düştüğü her dar boğazda ayağa kaldıran yegâne kuvvet olan Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli'nin Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Başdanışmanı olarak tüm teşkilatlarımızla omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz’ dedi.

Karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak Başkanvekili Altunok ile bir süre sohbet eden Başdanışman Hüseyin Sözlü, ‘Başkanvekilimiz Sadık Altunok’un çalışmalarını takip ediyoruz. Başarılı ve güzel hizmetler yapıyor. Bizlerde kendisine elimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız. Teşkilatlarımızla ve başkanlarımızla her zaman yanındayız. Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibine hizmetlerinde başarılar diliyoruz’ dedi.

‘Silifke'mize ve Silifke halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayretini gösteriyoruz’ diye konuşarak yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkanvekili Sadık Altunok ise, ‘Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, bu güzel kentimizi hak ettiği konuma hep birlikte taşıyacağız. Siz değerli büyüklerimizin bizleri ziyaret ederek onurlandırması, bizler için gurur vericidir.

Bizim yaptığımız hizmetlerin merkezinde hep insanlarımız var. İnsanlarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Gönüller bir olduğu müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yok. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, hep birlikte bu güzel kentimizi hak ettiği konuma taşıyacağız. Sizlerin de bizlere olan güveniniz ve desteğiniz sayesinde, yolumuza durmadan devam edeceğiz’ dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.