Silifke Havadis

Sözlü’den, MHP Silifke Teşkilatına Ziyaret

Politika

Silifke Havadis 3492 Kez Görüntülendi 0

Sözlü’den, MHP Silifke Teşkilatına Ziyaret

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Sözlü, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Başdanışmanı ve Adana Büyükşehir eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyelerini parti binasında ziyaret etti.

İlçe Teşkilatını ziyaret eden MHP Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Başdanışmanı ve Adana Büyükşehir eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer karşıladı.

Parti tüzüğünün 57. maddesi uyarınca Milliyetçi Hareket Partisi Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olarak görevlendirilen Hüseyin Sözlü, ‘Ülkemizi düştüğü her dar boğazda ayağa kaldıran yegâne kuvvet olan Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli'nin Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Başdanışmanı olarak tüm teşkilatlarımızla omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Birbirimize her geçen gün daha fazla kenetlenmeli, bu birlik ve beraberliğimizi en iyi şekilde korumalıyız.

MHP Silifke Teşkilatımızı, yönetim kurulumuzu ve partililerimizi kutluyorum. Üzerlerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirip, gece gündüz demeden çalıştılar ve başarıya da ulaştılar. Biz teşkilatlarımızın ve başkanlarımızın her zaman yanındayız. Bir sıkıntıları, talepleri olduğunda bir telefon kadar yakınız. İstedikleri zaman istedikleri saatte arayarak bizlere her konuda ulaşabilirler. Ben ilçe teşkilatımızın her kademesinde görev yapan arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

LEVENT NOGAY, ‘ZİYARETİNİZDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Genel Başkan Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Başdanışmanı ve Adana Büyükşehir eski Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke'mize ve Silifke halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Teşkilat olarak belediyemizle, başkanımızla, Cumhur İttifakına gönül vermiş AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, bu güzel kentimizi hak ettiği konuma hep birlikte taşıyacağız. Siz değerli büyüklerimizin bizleri ve teşkilatımızı zaman zaman ziyaret ederek onurlandırması, bizler için gurur vericidir. Sizlerin de bizlere olan güveniniz ve desteğiniz sayesinde yolumuza durmadan devam edeceğiz’ dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.