Silifke Havadis

ANKET: Mersin Büyükşehir Belediye Seçimlerini Kim Kazanır?

Politika

Silifke Havadis 13790 Kez Görüntülendi 0

ANKET: Mersin Büyükşehir Belediye Seçimlerini Kim Kazanır?

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler'de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı sizce kim kazanır?

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, siyasi gündemin bir hayli yoğun olduğu Mersin'de MHP ve İYİ Parti, adaylarını geçtiğimiz günlerde açıkladı. AKP'nin Mersin'den aday çıkarmayacağı kulislerde dolanırken CHP cephesinden ise bir bilgi henüz gelmedi.

MHP'nin Büyükşehir için gösterdiği aday, şuan Toroslar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hamit Tuna olurken; İYİ Parti cephesinden ise bir sürpriz geldi. Uzun yıllardır MHP'den belediye başkanlığı yapmış ve halen de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Burhanettin Kocamaz, MHP tarfından yeniden aday gösterilmeyince istifa ederek İYİ Parti'den aday olmuştu. Net bir açıklama yapılmamış olsa da kulislerde dolaşan bilgiye göre; ittifak kapsamında AKP Mersin'den aday çıkarmayacak. Bunun yanında CHP'nin ne yapacağı ise henüz bilinmiyor.

Sizce 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler'de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı kim kazanır?

Mersin Büyükşehir Belediye Seçimlerini Kim Kazanır?

%...
(%...)
%...
(%...)

0 Oy

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.