Silifke Havadis

Milletvekili Özkan’dan Silifke Belediyesi'ne Ziyaret

Politika

Silifke Havadis 3213 Kez Görüntülendi 0

Milletvekili Özkan’dan Silifke Belediyesi'ne Ziyaret

AK Parti Mersin Milletvekili Özkan, beraberindeki heyetle birlikte Başkanvekili Altunok'u Ziyaret Etti.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ile AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanvekili Sadık Altunok'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Mersin Milletvekili Hacı Özkan ve beraberinde ki AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ile yönetim kurulu üyelerini makamında konuk eden Başkanvekili Sadık Altunok, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

‘BAŞKANVEKİLİMİZE HİZMETLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ’

Karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak Başkanvekili Altunok ile bir süre sohbet eden AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, ‘Başkanvekilimiz Sadık Altunok’un çalışmalarını takip ediyoruz. Başarılı ve güzel hizmetler yapıyor. Bizlere düşen görevde başkanımızın her zaman yanında olmak ve kendisine destek vermektir. Silifkeliler olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye önem veren başkanımızı tebrik ediyoruz. Üzerimize düşen bir sorumlulukta her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve ekibine hizmetlerinde başarılar diliyoruz’ dedi.

AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Çetin’de Silifke’de birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, kente başarılı hizmetler yapmaya gayret gösterdiklerini ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanvekili Altunok, ‘Silifke'mize ve Silifke halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayretini gösteriyoruz. Yerel yönetimler olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.

Bizim felsefemizde hizmetlerin merkezinde hep insan var. İnsanların mutluluğu bizim için çok önemli. İnsanların mutlu olacağı her projenin altına imzamızı atıyoruz. Gönüller bir olduğu müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yok. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, hep birlikte bu güzel kentimizi hak ettiği konuma taşıyacağız. Siz değerli yöneticilerimizin bizleri ziyaret ederek onurlandırması bizler için gurur vericidir’ dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.