Silifke Havadis

Başkan Aktan Görevi Devraldı!

Politika

Silifke Havadis 1974 Kez Görüntülendi 0

Başkan Aktan Görevi Devraldı!

Silifke'de MHP'den Cumhur ittifakı adayı olan ve 31 Mart yerel seçimlerini kazanan Mücahit Aktan, mazbatasını alıp görevine başladı.

Beraberinde AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve seçilen 18 belediye meclis üyesiyle birlikte İlçe Seçim Kuruluna gelen Başkan Aktan, mazbatasını aldı. Daha sonra beraberindekilerle birlikte MHP ilçe binası önünden yürüyerek Silifke Belediye hizmet binası önüne gelip Kurban kesilerek karşılanan Başkan Aktan, görevi eski Başkan Mustafa Turgut'tan devraldı.

Başkan Aktan, makamında yaptığı ilk açıklamada, seçim sonuçlarının Silifke'ye, Mersin'e ve Türkiye'ye hayırlı olması dileğinde bulundu.

Başkan Aktan Görevi Devraldı! (2)

Seçimlerin bittiğini ve artık hizmet zamanının geldiğini ifade eden Aktan,

"Silifke’ye hizmet yolunda Cumhur ittifakı adayı olarak şahsına bu göreve layık gören Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Mersin il Başkanım Sayın Zeynel Uğur Gölgeli ve yönetim kurulu üyelerine, MHP Silifke İlçe Başkanım Sayın Levent Nogay’a ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Adaylığımın açıklamasının ardından gece uyumadan gündüz yorulmadan benimle birlikte çalışan MHP Silifke İlçe Başkanı Sayın Levent Nogay ve MHP Silifke teşkilatımızın tüm kademelerine, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Mustafa Çetin ve AK Parti Silifke teşkilatının tüm kademelerine, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza, seçim çalışmalarımızda emeği geçen partili partisiz tüm gönüldaşlarımıza, çalışmalarımızın görünmez kahramanlarına ne kadar teşekkür etsem azdır.

Ayrıca gece gündüz demeden çalışmalarımıza destek veren dostlarıma, seçim çalışmaları esnasında kapısını çalıp rızalarını aldığımız büyüklerimize, küçüklerimize ve değerli Silifkelilere bana verdikleri güvenoyu için çok teşekkür ediyorum. 
Halkımıza söz verdiğim gibi bir başkan olacağım. Mazbatamızı aldığımız şu andan itibaren parti rozetimi çıkarttım ve belediye başkanlığı görevimi adil bir şekilde layıkıyla yürüteceğim. Seçilen meclis üyelerimizle birlikte Silifkemiz’i daha modern ve çağdaş bir kent yapacağız. Çocuklarımızın güven ve huzur içinde büyüyebilecekleri bir Silifke’yi inşa etmek için gece gündüz çalışacağız. Halkımızın verdiği güveni boşa çıkartmayacağız. Tüm Silifke halkına bana ve ekibime gösterdikleri güven için çok teşekkür ediyorum.
" dedi.
Başkan Aktan, ilk verilere göre de şuanda belediyenin 10 milyon lira borcunun olduğunu, önümüzdeki günlerde de genel durum hakkında detaylı bir açıklama yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: http://silifkegundem.com/haber-baskan-aktan-mazbatasInI-alIp-gorevine-basladI-5405.html

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.