Silifke Havadis

Kocamaz, İYİ Parti'den Aday Oldu!

Politika

Silifke Havadis 1649 Kez Görüntülendi 0

Kocamaz, İYİ Parti'den Aday Oldu!

Geçtiğimiz günlerde MHP'den istifa ederek İP'ye geçen Kocamaz'ın, İYİ Parti'den aday olacağını İP Genel Başkanı Meral Akşener duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) istifa eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yoluna İYİ Parti ile edecek. Yerel seçimler için geri sayım sürerken, İYİ Parti’de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında partisinin beş ilde göstereceği belediye başkan adaylarını açıkladı.

Partisinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Burhanettin Kocamaz'ı aday gösterdiğini duyuran Akşener, "Herkes için en hayırlısı olsun" ifadesini kullandı.

KOCAMAZ'IN ROZETİNİ AKŞENER TAKTI

Partisinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na Burhanettin Kocamaz'ı aday gösterdiğini duyuran Akşener, "Herkes için en hayırlısı olsun" ifadesini kullandı. Geçen günlerde MHP'den istifa eden Kocamaz'a rozetini, Akşener taktı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.