Silifke Havadis

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Anketi Sonuçlandı!

Politika

Silifke Havadis 4906 Kez Görüntülendi 0

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Anketi Sonuçlandı!

31 Mart Yerel Seçimleri için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olan Hamit Tuna, Vahap Seçer ve Burhanettin Kocamaz arasında yaptığımız anket sonuçlandı.

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, siyasi gündemin bir hayli yoğun olduğu Mersin'de MHP ve AKP ittifak içerisinde tek aday göstermiş, İYİ Parti ve CHP ise kendi adaylarını açıklamıştı.

MHP'nin Büyükşehir için gösterdiği aday, şuan Toroslar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hamit Tuna olurken; İYİ Parti'nin adayı ise MHP tarfından yeniden aday gösterilmeyince partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçen ve halen Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Burhanettin Kocamaz olmuştu. AK Parti, Cumhur İttifakı çerçevesinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday çıkarmayarak Hamit Tuna'yı destekleyeceğini açıklamış, CHP ise Büyükşehir Belediyesi için adayının 23. Dönem CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer olduğunu açı duyurmuştu.

Adayların kesinleşmesinin ardından yapmış olduğumuz anketimiz sonuçlandı.Toplamda 2853 kişinin oy verdiği ankette kazanan Hamit Tuna oldu. 1520 kişinin oy verdiği Hamit TUNA %53.28'lik bir puana sahip olurken; 1146 kişinin oy verdiği Burhanettin KOCAMAZ ise %40.17'de kaldı. Sadece 187 kişinin oy verdiği Vahap Seçer ise %6.55'lik bir puana ulaşabildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Seçimlerini Kim Kazanır?

%...
(%...)
%...
(%...)
%...
(%...)

0 Oy

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.