Silifke Havadis

Mersin Büyükşehir Belediye Seçimleri Anketi Sonuçlandı!

Politika

Silifke Havadis 4196 Kez Görüntülendi 0

Mersin Büyükşehir Belediye Seçimleri Anketi Sonuçlandı!

31 Mart Yerel Seçimleri için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olan Hamit Tuna ve Burhanettin Kocamaz arasında yaptığımız anket sonuçlandı.

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, siyasi gündemin bir hayli yoğun olduğu Mersin'de MHP ve İYİ Parti, adaylarını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. AKP'nin Mersin'den aday çıkarmayacağı kulislerde dolanırken CHP cephesinden ise bir bilgi henüz gelmedi.

MHP'nin Büyükşehir için gösterdiği aday, şuan Toroslar Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hamit Tuna olurken; İYİ Parti cephesinden ise bir sürpriz geldi. Uzun yıllardır MHP'den belediye başkanlığı yapmış ve halen de Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Burhanettin Kocamaz, MHP tarfından yeniden aday gösterilmeyince istifa ederek İYİ Parti'den aday olmuştu.

6 Aralık Perşembe günü saat 19:00'da açtığımız anketin oy kullanma süresi bugün (10 Aralık Pazartesi) saat 19:00 itibari ile sona erdi. Toplamda 6197 kişinin oy verdiği ankette Hamit Tuna %13,76 farkla kazanan oldu. 3525 kişinin oy verdiği Hamit TUNA %56.88'lik bir puana sahip olurken; 2672 kişinin oy verdiği Burhanettin KOCAMAZ ise %43.12'de kaldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Seçimlerini Kim Kazanır?

57%
(57%)
43%
(43%)

6197 Oy

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.