Silifke Havadis

MHP İlçe Başkanı Nogay'dan Çok Önemli Açıklama

Politika

Silifke Havadis 4854 Kez Görüntülendi 0

MHP İlçe Başkanı Nogay'dan Çok Önemli Açıklama

MHP İlçe Başkanı Nogay, Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan'ın kız kardeşinin yaralanması ve Aktan'ın tutuklanması ile ilgili açıklamada bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatı Başkanı Levent Nogay, Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan'ın kız kardeşi Meryem Aktan'ın yaralanması ve soruşturma kapsamında Aktan'ın tutuklanması olayıyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Nogay'ın, MHP Silifke İlçe Teşkilatı Facebook Hesabı'ndan yapılan yazılı açıklaması şöyle:

"KAMUOYUNUN DİKKATİNE

Silifke Belediye Başkanımız, Sayın Mücahit AKTAN’ın kızkardeşi elim bir kaza neticesinde yaralanmıştır Rabbim Acil Șifalar Versin Inșallah.Soruşturmanın selameti için Belediye Başkanımızın tutuklu yargılanmasına adli mercilerce karar verilmiştir. Yine adli mercilerce dosyaya gizlilik kararı alınmış olup, olayın nasıl olduğu hakkında bilgimiz mevcut değildir. Sosyal medyadaki şahsi hesaplarda ve diğer kitle iletişim araçlarından yapılan açıklamalar ve söylentiler gerçeği yansıtmamaktadır. Ortalıkta konuşulanlar bilgi kirliliğinden ibaret olup, tam olarak gerçeği bilmediğimiz konunun aydınlatılmasına yarar sağlamayacaktır.Seçme ve seçilme yeterliliğine kısıtlama getirilmemiş olup, halen Silifke Belediye Başkanlığı mazbatasının sahibidir. İnsan yaşamı süresince, ömrü boyunca neler ile karşılacağını ve başına neler geleceğini bilemeyeceği gibi kaderini, kardeşini ve anne babasını kendisi tayin edemez. Bugün yaptığımız konuşmalar ve yapacağımız tezviratların yarın başımıza gelebileceğini'de bilemeyiz. İster sade vatandaş olsun ister milletvekili olsun ister belediye başkanı olsun kimse hakkında yargısız infaz yapılmaması her beşerin önce kendi vicdanına sonra yüce yaradana karşı sorumluluğudur. Yargılama süreci tamamlanana kadar bilgi kirliliği yapacak açıklamalar kişinin kendisine zarar vermekten ve suç işlemesinden öteye geçemez.Silifke Belediye Başkanımızın inşallah tez zamanda görevinin başına döneceğine Ümidimiz Tamdır. Kiymetli Başkanımızın Bu Süreçte Sonuna Kadar Yanındayız Kamuoyunun bilgisine sunulur..

Levent NOGAY
MHP Silifke İlçe Başkanı"

 

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.