Silifke Havadis

MHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan Oldu!

Politika

Silifke Havadis 4570 Kez Görüntülendi 0

MHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan Oldu!

MHP Silifke Belediye Başkan Adayı bugün Ankara'dan gelen haberle kesinlik kazandı ve aday Mücahit Aktan oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke Belediye Başkan Adayı bugün Ankara'dan gelen haberle netleşti. MHP Genel Merkez'den gelen habere göre partinin Silifke Belediye Başkanlığı için yarışacak adayı Mücahit Aktan oldu.

Adaylık haberinin ardından kendisine destek veren herkese teşekkür eden MHP Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kıymetli hemşehrilerim; MHP Silifke Belediye Başkan Adaylığı'nı şahsıma layık gören genel başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli Bey ve Genel Merkez Yönetimi'ne, Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey, MHP Mersin İl Başkanımız Sn. Zeynel Uğur Gölgeli Bey ve Yönetimi'ne, İlçe başkanımız Sn. Levent Nogay Bey ve Yönetimine, dünden bugüne kadar desteklerini esirgemeyen siz değerli hemşehrilerime teşekkür ederim. Sevgi ve saygılar sunarım." dedi.

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ise partisinin diğer aday adayları ile çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak birlik beraberlik mesajı verdi. Nogay yaptığı açıklamada ise "Kıymetli dava arkadaşlarım, farklı siyasi partilere gönül vermiş hemşerilerim, MHP ve Ak Parti'ye gönül vermiş gönüldașlarımız bizler tabanda gönül birlikteliğini zaten çoktan kurduk. Bu başarı hepimizin eseri olacak inşallah. Birlikte başaracağız. Sen, ben, o, şu, bu yok biz varız ve biz diyebilmeliyiz. Toplumun tamamını kucaklayacak, memleket sevdalısı, siyasi ayrım yapmaksızın halkın içinden birisi Mücahit Aktan hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın. Teşkilatımdan ve Ak Parti'den sahada uzun zamandır mücadele eden emek veren aday adayı bütün arkadaşlarımıza şahsım ve teşkilatımız adına teşekkür ederim. Saygılarımla..." dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.