Silifke Havadis

Silifke Cumhur İttifakından Ankara Ziyareti

Politika

Silifke Havadis 1730 Kez Görüntülendi 0

Silifke Cumhur İttifakından Ankara Ziyareti

Başkan Aktan, beraberindeki MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte Ankara ziyareti gerçekleştirdi.

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, beraberinde ki MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte Ankara ziyareti gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Mücahit Aktan MHP İl Başkanı, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Mersin Milletvekilleri ile birlikte, Genel Başkan Sn. Dr. Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

Başkan Mücahit Aktan, MHP Genel Merkezi ziyaretinin ardından AK Parti Silifke İlçe Başkanı Sn. Mustafa Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Sn. Levent Nogay ile birlikte TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sn. Lütfi Elvan'ı makamında ziyaret ederek Silifke ile ilgili istişarelerde bulundu.

AK Parti Mersin Milletvekilleri Sn. Ali Cumhur Taşkın ve Sn. Zeynep Gül Yılmaz'ı da makamında ziyaret ederek, Silifke hakkında görüşmelerde bulunan heyet, iki günlük programın ardından kente dönüş gerçekleştirdi.

Silifke Cumhur İttifakından Ankara Ziyareti (2)

‘ZAMAN HİZMET ETME VAKTİDİR, ZAMAN SİLİFKE’Yİ GÜZELLEŞTİRME VAKTİDİR’

Ankara görüşmelerinin verimli geçtiğine değinerek teşekkür ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, ‘Seçim sonuçlarımızın önce Silifke'ye, Mersin'e ve Türkiye'ye hayırlı olmasını istiyoruz. Silifke’ye hizmet yolunda Cumhur ittifakı adayı olarak şahsıma bu göreve layık gören Liderimiz Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Mersin İl Başkanımız Zeynel Uğur Gölgeli ve yönetim kurulu üyelerine, MHP Silifke İlçe Başkanım Levent Nogay’a ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Halkımıza söz verdiğim gibi bir başkan olacağım. Mazbatamızı aldığımız andan itibaren parti rozetimi çıkarttım ve belediye başkanlığı görevimi adil bir şekilde layıkıyla yürüteceğim. Seçilen meclis üyelerimizle birlikte Silifke’mizi daha modern ve çağdaş bir kent yapacağız. Çocuklarımızın güven ve huzur içinde büyüyebilecekleri bir Silifke’yi inşa etmek için gece gündüz çalışacağız. Halkımızın verdiği güveni boşa çıkartmayacağız. Tüm Silifke halkına bana ve ekibime gösterdikleri güven için çok teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakı olarak gerçekleştirmiş olduğumuz Ankara ziyaretinde kentimiz ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Hizmet ve yatırım konusunda görüşmeler yaptık. Silifke’miz hizmetlerin en güzeline layıktır, layık olacaktır. Zaman hizmet etmek vaktidir, zaman herkesin elini taşın altına koyarak yaşadığımız bu güzel şehrimizi güzelleştirme vaktidir’ dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.