Silifke Havadis

Altunok, "Hedefimiz temiz bir kent"

Yerel

Silifke Havadis 1262 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "Hedefimiz temiz bir kent"

Başkanvekili Altunok, belediye temizlik  ve fen işleri müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü temizlik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye temizlik  ve fen işleri müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü temizlik çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Daha yeşil ve daya temiz bir Silifke için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, şehir merkezinde devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Başkanvekili Altunok çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Yaklaşan kış mevsimi öncesinde Göksu ırmağı kenarında ve şehir merkezinde park ve bahçelerde bulunan ağaç ve mevsim bitkilerinde budana ve bakım çalışmalarına devam ediyoruz. Temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerle ortaklaşa yürütülen çalışmalarda hem şehrimizin daha temiz olması hem de mevcut ağaçların ve bitki çiçeklerinin bakımlı olması için çalışmalar yapıyoruz.  Kış aylarında aşırı poyraz ve fırtınadan dolayı mevcut parklarda ve diğer alanlarda bulunan ağaçlarda kırılmalar nedeniyle tehlikeler yaşanıyor. Zaman zaman can ve mal güvenliğimizi tehdit eden bu durum karşısında biz de belediye olarak erken bir çalışma yapıyoruz. Ağaçlarda budama ve bakımın yanı sıra daha temiz bir şehir konusunda da titiz davranmaktayız” diyerek belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.