Silifke Havadis

Belediyeden Şehir Estetiğine Uygun Banka ATM'si

Yerel

Silifke Havadis 2366 Kez Görüntülendi 0

Belediyeden Şehir Estetiğine Uygun Banka ATM'si

Silifke Belediyesi Göksu otel yanında bulunan bankalara ait bankamatikleri (ATM) hazırladıkları bir projeyle tek çatı altında topladı.

Altunok, “Engelli vatandaşlarımızın ATM’lere erişimini kolaylaştıracağız

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Göksu mahallesi sınırları içerisinde Göksu Otel yanında bulunan mevcut alanda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaları yürüten Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Semih Yılmaz’la görüşen Başkanvekili Altunok çalışmalar hakkında detaylı bilgiler de aldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Kent içinde dağınık ve düzensiz duran çeşitli bankalara ait bankamatikleri (ATM) hazırladığımız yeni bir projeyle hem tek çatı altında topladık, hem de modern bir görünüme kavuşturduk. Mevcutta 6 ayrı bankaya ait bankamatik (ATM) sayısını da 8’e çıkardık.  Bu projemizin en önemli yanı ise ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın bu hizmetten daha iyi yararlanmalarına yöneliktir. Yani engelli vatandaşlarımızın bu ATM’lere erişimini daha uygun hale getirdik. Belediye olarak kent estetiğine önem veriyoruz. Yeni ve modern bankamatikler Silifkeli hemşehrilerimiz ve engelli kardeşlerimizin hizmetindedir. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.