Silifke Havadis

Altunok, Öğrencilere Başarılar Diledi

Eğitim

Ayşe ÖNEL EREN 1763 Kez Görüntülendi 0

Altunok, Öğrencilere Başarılar Diledi

LGS sınavına girecek olan öğrencilere başarılar diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Çocuklarımızın yaşamına yön verecek olan bu aşamanın, öğrencilerimiz, aileleri ve memleketimiz için başarılara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkanvekili Altunok mesajında, LGS’nin eğitim hayatında öğrenciler için önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayarak, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavı başarılı ile geçeceklerine yürekten inanıyorum. Sınava girecek adaylara en başta sükûnet ve zihin açıklığı diliyorum. Hepimizin arzusu, öğrencilerimizin eğitimlerine meslek seçimlerinde kendilerine kolaylık sunacak bir kurumda devam etmeleridir ve ileride sevdikleri bir meslek sahibi olmalarıdır.” dedi.

Sınav günü tüm vatandaşların duyarlı olması gerektiğini belirten Başkanvekili Sadık Altunok, bu yıl ülke genelinde yaşanan korona virüs salgını nedeniyle normal hayatta olduğu gibi sınav günü de bir takım virüsten korunma kuralı uygulanacağını bildirdi. Milli Eğitim Bakanlığımızın sınav günü alacakları tedbirlere ve kurallara öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm vatandaşlarımızın duyarlılık göstereceğine inandığını sözlerine ekledi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.