Silifke Havadis

Başkanvekili Altunok’tan Girişimci Kadınlara Ziyaret

Yerel

Silifke Havadis 1554 Kez Görüntülendi 0

Başkanvekili Altunok’tan Girişimci Kadınlara Ziyaret

Başkanvekili Altunok, Girişimci Kadınlar Derneği'nde İş-Kur ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan Ahşap Yakma kursunu ziyaret etti.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Girişimci Kadınlar Derneğinde İş-Kur ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan Ahşap Yakma kursunu ziyaret ederek, dernek başkanı Yeşim Altun, yönetim kurulu ve kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.

Başkanvekili Altunok’tan Girişimci Kadınlara Ziyaret (4)

Girişimci Kadınlar Derneğini ziyaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kursiyerlerin yapmış olduğu el emeği ve göz nuru çalışmaları inceleyerek, ahşap yakma sanatıyla yakından ilgilendi.

Dernek Başkanı Yeşim Altun, derneğin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek, katkılarından ve hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür etti. Yapılan çalışmaları yakından inceleyerek, kursiyerlerle sohbet eden Başkanvekili Altunok, ahşap üzerine yakma çalışması ile figür işledi.

Başkanvekili Altunok’tan Girişimci Kadınlara Ziyaret (2)

‘EMEĞİ GEÇEN VE KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Kurslara katılan kursiyerlerin yaptığı el emeği, göz nuru çalışmaları tek tek inceleyen Başkanvekili Sadık Altunok, emeklerinden dolayı kursiyerleri tebrik etti. Dernek yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Altunok, ‘Derneğimizin çalışmaları gerçekten güzel bir hizmet olmuş. Birbirinden güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Dernek yönetimini, öğretmenlerimizi ve kursiyerlerimizi ayrı ayrı kutluyorum. Tabi burada esas olan kursiyerlerimizin vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmeleri ve el becerilerini geliştirmeleridir. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Silifke Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız’ dedi.

Başkanvekili Altunok’tan Girişimci Kadınlara Ziyaret

DERNEK BAŞKANI ALTUN, ‘ZİYARETLERİNİZ BİZLERİ ONURLANDIRDI’

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Yeşim Altun, ‘Girişimci Kadınlar Derneği olarak dün olduğu gibi bugün de kentimize sosyal hizmet anlayışıyla katkılar sunmaya ve projeler üretmeye devam ediyoruz. İŞKUR, Girişimci Kadınlar Derneği ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle, sosyal güvencesi olmayan kadınlara yönelik hem maddi, hem de manevi olarak hayata geçirdiğimiz bu kursumuz başarılı bir proje oldu. Kadın kursiyerlerimiz bir taraftan el becerilerini geliştirirken diğer taraftan da aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. Bunun yanında evde geçirdikleri zamanı, derneğimizde daha verimli bir şekilde değerlendirmiş oluyorlar. Kentimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.