Silifke Havadis

Demokrasi Parkı Hafta Sonu Doldu Taştı

Yaşam

Ayşe ÖNEL EREN 5819 Kez Görüntülendi 0

Demokrasi Parkı Hafta Sonu Doldu Taştı

Şehir merkezine yakın olması yanında çocukların oyun alanlarıyla birlikte, insanların nefes alacağı güzel bir mekân haline gelen Demokrasi Parkı, hafta sonu yoğun ilgi gördü.

Şehir merkezine yakın olması yanında çocukların oyun alanlarıyla birlikte, insanların nefes alacağı güzel bir mekân haline gelen Demokrasi Parkı, hafta sonu yoğun ilgi gördü.

Çocuklar oyunlarını oynarken, ailelerin banklarda ve çimlerde keyiflice oturmaları, Silifke’de Demokrasi Parkı gibi daha birçok parka ihtiyaç olduğunun en büyük göstergesi… Hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, Silifke Belediyesi tarafından hizmete açılan Demokrasi Parkı’nda güzel havanın tadını çıkardılar.

AYŞE KURTARIR, “BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Demokrasi Parkı’nın mahallelerine yapılmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlardan Ayşe Kurtarır, “Hafta sonu evde oturmak yerine ailece parka gelerek hem güzel havanın tadını çıkarıyoruz hem de çocuklarımızı parka getirerek onlarla zaman geçiriyoruz. Belediyemize bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“DEMOKRASİ PARKI GİBİ DAHA ÇOK PARK’A İHTİYAÇ VAR”

Silifke’nin gün geçtikçe büyüdüğünü, genç nüfusun arttığını belirten emekli öğretmen Muharrem Demir, “İlçemizde böylesi parklara çok ihtiyaç var. Belediyemiz ve başkanımız gerçekten iyi düşünmüşler. Hem merkeze yakın hem de Göksu Nehri’nin kenarında. Mis gibi havası ve doğal güzellikleri mevcut... Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

“BUGÜNE KADAR BÖYLE BİR HİZMET GÖRMEMİŞTİK”

Yıllardır bu arazilerin pislik içerisinde kaldığını, toz ve topraktan geçilmediğine dikkat çeken ev hanımı Gülcay Dönmez, “Maalesef bugüne kadar bu alanlara bir park, bir çocuk oyun alanı bile yapılamamıştı. Belediyemizi bu konuda tebrik ediyorum. Artık çocuklarımızı güvenle parka gönderebiliyoruz. Yeşil alanlarda oturup ev hanımı arkadaşlarımızla çaylarımızı yudumlarken, çocuklarımızda parklarda oyunlarını oynuyorlar. Mahallemize yakın olması bizler için büyük bir şans oldu. Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a çok teşekkür ediyoruz”

“MAHALLE SAKİNLERİ OLARAK ÇOK MUTLU OLDUK”

“Bu alan daha önce mezbelelik ve tamamen çöplük bir alandan ibaretti” diye konuşan Osman Yıldırım isimli vatandaş, “Mahalle sakinleri olarak çok mutluyuz. Mahallemizin değeri yapılan hizmetlerle artıyor. Modern ve mükemmel bir park oldu. İçerisinde dinlenme alanları, ahşap oyun grupları, engelli bireylere özel parklar, havuz, tuvalet, büfe, kamelyalar, kum havuzları, oturma alanları, oyun alanları ve yeşil alanlar bulunuyor. Bizlerde her fırsatta bu hizmetin tadını çıkarıyoruz. Mahalle sakinleri olarak başkanımıza ve belediyemize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.