Silifke Havadis

"Düğün Evi Oyun Evi" Film Ekibi Tiyatro Gösterisi Düzenliyor

Yaşam

Silifke Havadis 4638 Kez Görüntülendi 0

"Düğün Evi Oyun Evi" Film Ekibi Tiyatro Gösterisi Düzenliyor

Çekimleri Silifke'de yapılacak olan Düğün Evi Oyun Evi filminin oyuncu ekibi, film öncesi bir tiyatro gösterisi düzenliyor.

Çekimleri Silifke'de yapılacak olan Düğün Evi Oyun Evi adlı komedi filminin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, film ekibi hazırladıkları tiyatro gösterisi ile Silifkeliler ile buluşacak.

Ağustos ayı içerisinde hazırlıklarına başlanan Düğün Evi Oyun Evi filminin çekim öncesi çalışmaları devam ediyor. Çekimlerinin tamamına yakını Silfike'de yapılacak olan filmin oyuncu seçmelerinin tamamlanmasının ardından ise ekipten güzel bir haber geldi. Oyuncular tarafından hazırlanan ve film ile aynı ismi taşıyan tiyatro gösterisi Silifkelier'e sunulacak. Filmin yönetmen koltuğunda oturan Erdal Ayçe, "Tüm Silifkeliler'i tiyatro gösterimize davet ediyoruz, onlara unutulmaz bir gösteri sunacağız." dedi.

Ekim ayında Tunceli'de şehit olan Uzman Çavu Ferruh Dikmen'in ailesinin kendilerine ulaştığını belirten Ayçe, "Şehidimiz sanata ve tiyatroya çok düşkünmüş. Adına bir kütüphane yapılıyormuş. Telefon görüşmesinde "Çocuğum büyüyünce tiyatrocu olsun isterim" demiş ve ekip arkadaşlarımızın birine eşi ulaşmış, "Cumartesi günü kırk mevlüdü olacak, pazar günü gösteriye çocuğumla geldem kabul edermisiniz, rahmetlinin çok sevdiği şeydi tiyatro" demiş bizde kabul ettik ve ekibize onun adını vererek onun anısına güzel bir program yapacagız" dedi.

Silifke Havadis olarak bizim de sponsor olduğumuz tiyatro gösterinin 9 Aralık Pazar günü saat 16:00'da Silifke Kültür Merkezi'nde düzenleneceğini ve katılımın ise tamamen ücretsiz olacağını belirtelim. Ayrıca duyarlılık göstererek film ekibinin adını Silifke Şehit Ferruh Dikmen Cast Ekibi olarak değiştiren Erdal Ayçe'ye teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Tarih / Saat: 9 Aralık 2018 Pazar - 16:00

Yer: Silifke Kültür Merkezi

NOT: Katılım Ücretsizdir

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.