Silifke Havadis

Eksik Kalan Hizmetleri Yeni Yılda Tamamlayacağız!

Yaşam

Ayşe ÖNEL EREN 1913 Kez Görüntülendi 0

Eksik Kalan Hizmetleri Yeni Yılda Tamamlayacağız!

Nuru Mahallesinde kahvehaneyi ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahalle muhtarı Mustafa Şen ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Nuru Mahallesinde kahvehaneyi ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahalle muhtarı Mustafa Şen ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Silifke Belediyesi olarak 3 yılı geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Turgut, “Daha önceki yapmış olduğumuz mahalle ziyaretlerimizde acil hizmetleri tespit ederek, bunların çözümü için çalışmalar yaptık. 88 mahallemize de dokunarak, vatandaşlarımızın talep ettiği eksiklikleri yerinde değerlendirdik. Mahallelerimizi sırasıyla ziyaret ederken yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetleri de yerinde görme imkânımız oldu. Nuru mahallemizde yaptığımız asfalt, park, parke döşeme, çevre düzenlemesi gibi çalışmalar sadece bunlarla sınırlı değil…

Yeni yılda da nakış nakış işleyerek tespit ettiğimiz bu mahallelerimize hizmetlerimizi götüreceğiz. Bugüne kadar bize iletilen her konuya çözüm bulmaya çalıştık. Hiçbir konuda bahane üretmedik ve üretmeyeceğiz. İmkânlarımız ve sorumluluğumuz çerçevesinde her türlü sorunun üstesinden birlikte geleceğiz. Mahalle muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla el ele vererek, istişare içerisinde talep ve sıkıntılarımızı çözüme kavuşturacağız.

Muhtarlarımızın ziyaretleri bizleri çok mutlu ediyor. Her konuda istişare yapıyoruz ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. Kapımız her zaman her kese açıktır. Özellikle muhtarlarımızın bizleri ziyaret ederek vatandaşın sorun ve sıkıntılarını aktarmaları bizleri daha da mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de haftanın her Salı günü halkımızla, her ayın son Cuma günü de muhtarlarımızla birlikte olmaya devam edeceğim” dedi.

NURU SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TURGUT’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un Silifke’ye yaptığı hizmetleri yakından takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını belirten vatandaşlar, “Mahalleliye verdiği sözleri bir bir yerine getiren Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar yapamayacağı hiçbir şeyin sözünü vermedi. Kendisine kararlı ve gayretli hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un Nuru Mahallesinde ki ziyaretine Başkan Yardımcısı Ömer Savar, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ve mahalle muhtarı Mustafa Şen’de eşlik etti.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.