Silifke Havadis

Sarıkeçili Yörük Çocuklarının Hediye Sevinci

Yaşam

Silifke Havadis 4166 Kez Görüntülendi 0

Sarıkeçili Yörük Çocuklarının Hediye Sevinci

Sarıkeçili yörük çocuklarına hediye götüren grup, bu sene de yine mutluluk dağıttı.

Sarıkeçili yörük çocuklarına hediye götüren grup, bu sene de yine mutluluk dağıttı. 4 senedir hediye dağıtan ve bundan hiçbir maddi beklenti içerisinde olmayan grup, her sene Nisan ayında yaptıkları etkinliği, bu sene Kasım ayında yaptı. Hediyeleri Kasım ayında götürmenin, çadırda yaşayan çocuklar için daha verimli olacağına inandıklarını ifade grup “Geçen senelerde Nisan ayında getiriyorduk ama buradan ayrılma dönemine yakın olduğu için hediyelerin pek anlam kalmıyordu. Bu sene bir değişiklik yaparak etkinliğimizi Kasım ayında yapıyoruz. Böylelikle zaten çadırlara yeni gelen Yörük çocukları, burada kalacakları bunca ay diliminde hediyelerle daha iyi zaman geçirecek ve etkinliğimiz daha verimli ve amacına uygun olacak.” İifadelerini kullandı.

Sarıkeçili Yörük Çocuklarının Hediye Sevinci (2)

Organizasyonu yapan fotoğraf sanatçısı Mustafa Gümüş şunları söyledi,  Toroslar' da kara çadırda yaşayan çocukları dört yıldır yaptığımız bir etkinlik kapsamında sevindiriyoruz. Bir Yardım kampanyası değil hediye, çünkü aileleri dağda yaşadıkları için ister istemez pek hediye alamıyor, onun için biz her yıl düzenli olarak bir gün belirliyoruz, destekçilerimizle birlikte onlara hediye almak isteyen arkadaşların hediyelerini getirip dağıtıyoruz. Bu yıl da bir ilmek bin yürek grubu var, Anadolu gezi ofrad grubu var onların özellikle katkılarıyla buradayız yine çocuklarımıza top, bayrak, kırtasiye ve giyim olarak hediyeler veriyoruz.”

Kaynak: http://silifkegundem.com/haber-sarikecili-yoruk-cocuklarinin-hediye-sevinci-5320.html

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.