Silifke Havadis

Silifke Belediyesi'nden Yardım Eli

Yaşam

Silifke Havadis 2204 Kez Görüntülendi 0

Silifke Belediyesi'nden Yardım Eli

Silifke Belediyesi, ihtiyaç sahibi Mehmet Bulut ve ailesine yardım elini uzattı.

Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can ve Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altın, Say mahallesinde yaşayan Mehmet Bulut’u yaşadıkları evlerinde ziyaret ederek ihtiyaç sahibi aile ile görüştüğü bildirildi. Yapılan görüşmelerde Mehmet Bulut adlı vatandaş, “Kendim 20 yıl önce geçirdiğim bir trafik kazasında felçli kaldım.  Aynı evde yaşadığımız babam ise geçtiğimiz yıllarda rahatsızlandı şu anda kanser tedavisi görmektedir ve yatalak hastadır. 10 yaşındaki kardeşim Barış ise küçük yaşlarda geçirdiği ateşli bir hastalık sonucu ne yürüyebiliyor ne de konuşabiliyor. Evde şu an 3 tane bakıma muhtaç hasta var. Hepimize annem Neslihan Bulut bakıyor. Tedavi için hastanelere gidip gelmede ve günlük yaşamımızı sürdürmede büyük zorluklar çekiyoruz. Yardımsever vatandaşlarımızdan ve sizlerden de destek bekliyoruz” diyerek Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can ve Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altın’a istek ve taleplerini bildirdi.

Silifke Belediyesi'nden Yardım Eli

İhtiyaç sahibi Bulut ailesine belediye olarak imkanları dahilinde yardımcı olacaklarını söyleyen Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can ise belediyeden talep edilen evin hijyen hale getirilmesi, boyanması ve temizlenmesi, evde kullanılan bazı eşyaların yenilenmesi, yatalak hasta olan Mehmet Bulut’un hasta yatağının değiştirilmesi, engelli sandalyesinin temini, hasta bakımı konusunda yardımcı eleman gönderilmesi, ihtiyaç durumunda hasta nakil aracı görevlendirilmesi ve günlük yaşam şartlarını kolaylaştırıcı hizmetlerin temin edilebileceğini açıkladı.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.