Silifke Havadis

Silifke Ülkü Ocakları'ndan "Çocukla Çocuk Ol" Etkinliği

Yaşam

Silifke Havadis 1749 Kez Görüntülendi 0

Silifke Ülkü Ocakları'ndan "Çocukla Çocuk Ol" Etkinliği

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı tarafından, “Çocukla Çocuk Ol” etkinliği düzenlendi.

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı tarafından Pazarkaşı Mahallesi Çamlık Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinlikte çocuklar teknoloji bağımlılığından uzak bir gün geçirdi. Aileler ise şehrin stresinden uzaklaşarak çocuklarıyla ilgilenme fırsatı buldu.

Uçurtma uçurup, köşe kapmaca oynayan çocuklar halat çekme ve çuval yarışında ise birbirleriyle mücadele etti.

Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı, “Çocukla Çocuk Ol” Etkinliği Düzenledi (2)

Ailelerin de çok memnun kaldığı etkinlik sonrası açıklama yapan Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanı Murat Sezer, “Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı olarak düzenlemiş olduğumuz “Çocukla Çocuk Ol” etkinliğimizde çocuklar teknolojisiz oyunlar oynadı, büyükler çocukluklarını hatırladı. Unutulmaya yüz tutmuş samimiyet, paylaşım ve kardeşlik duygularının pekiştiği tamamı yerli ve milli oyunları çocuklara öğretilen etkinlikte çocuklar ve aileleri ile beraber eğlenceli vakit geçirdiler. Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı olarak katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.