Silifke Havadis

Ülkü Ocakları'ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım

Yaşam

Silifke Havadis 3266 Kez Görüntülendi 0

Ülkü Ocakları'ndan İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım

Ülkü Ocakları Silifke ilçe Başkanlığı, Silifke'de yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulundu.

Paylaşmak kardeşliktir" diyerek kolları sıvayan  Ülkü Ocakları Silifke ilçe Başkanlığı yönetimi, Yardımlaşma ve Dayanışmanın önemine dikkat çeken önemli bir çalışmaya imza attı. Silifke'de daha önce yapılmayan "yardım hassasiyetini" gündeme getiren Ülkü ocaklılar, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak destek oldular. İhtiyaç sahibi aileleri tespit eden Ülkü Ocakları, Yardımlaşma ve Dayanışma  kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulundular.

İmkanlar ölçüsünde hareket ettiklerini belirten Ülkü Ocakları Silifke ilçe Başkanı Murat Sezer, "Paylaşmak kardeşliktir" mesajı verdi. Ülkücü düşüncenin özünde kardeş olmak yattığını söyleyen Sezer, bu anlamda Ülkü Ocakları'nın sınır tanımayan yaptığı yardımları hatırlattı.

Silifkede yardıma muhtaç insanların olduğunu kendinde sorumluluk hisseden herkesin hassasiyet göstermesi gerektiğini vurguladı. İmkanları yettiğince yardımları sürdüreceklerini bildiren Sezer, "Yardımlaşma  ve paylaşmak kardeşliktir düşüncesi kapsamında ihtiyaç sahibi 30 ailemize hazırlanan yardımlar ulaştırılmıştır. Ülkü Ocakları Silifke ilçe başkanlığı olarak her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.