Silifke Havadis

Yeniden Düzenleniyor: "Düğün Evi Oyun Evi" Tiyatro Gösterisi

Yaşam

Silifke Havadis 3053 Kez Görüntülendi 0

Yeniden Düzenleniyor: "Düğün Evi Oyun Evi" Tiyatro Gösterisi

Düğün Evi Oyun Evi filminin oyuncu ekibi tarafından 9 Aralık Pazar günü düzenlenen tiyatro gösterisi yoğun istek üzerine tekrar düzenleniyor.

Çekimleri Silifke'de yapılacak olan Düğün Evi Oyun Evi adlı komedi filminin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, film ekibi, hazırladıkları tiyatro gösterisi ile 9 Aralık günü Silifkelier'e unutulmaz bir gösteri sunmuştu. Silifke Halkı'nın yoğun isteği üzerine gösteri bu pazar (16 Aralık) tekrar düzenlenecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan yönetmen Erdal Ayçe, "Silifkeliler gösterimizi çok beğenmiş, çok yoğun bir talep geldi ve biz de gösteriyi tekrar düzenlemeye karar verdik. Önceki gösteride olduğu gibi katılım yine ücretsiz olacak. Tüm Silifkeliler'i bekliyoruz." dedi.

Tarih / Saat: 16 Aralık 2018 Pazar - 16:00

Yer: Silifke Kültür Merkezi

NOT: Katılım Ücretsizdir

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.