Silifke Havadis

Altunok, "Hizmete devam ediyoruz"

Yerel

Silifke Havadis 1351 Kez Görüntülendi 0

Altunok, "Hizmete devam ediyoruz"

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, vatandaşlardan ve mahalle muhtarlarından gelen istek ve taleplerin yerine getirildiğini açıkladı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından şehir merkezi ve civar mahallelerde bozulan yolların tamir ve bakımının yanı sıra halkın ihtiyaç duyduğu yeni imar yollarının da açılması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız zaman zaman belediyemize ulaşarak bozulan yolların tamir edilmesi ve yeni imar yollarının açılması yönündeki taleplerine biz de belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde cevap veriyoruz. Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızı ve araç trafiğini olumsuz yönde etkileyen bozuk yollarda yama çalışması yapıyoruz. Devam eden bu çalışmalarımızla birlikte  amacımız bozuk yolların onarılması ve trafik akışının daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde devam etmesidir. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde ve çevre mahallelerimizde tespit edilen alanlarda meydana gelen bu tür aksaklıkları anında gidermeyi hedefliyoruz. Ekiplerimiz bu konuda çalışmalarını sürdürmektedir. Yeni imar yollarının açılmasıyla birlikte ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlarımızın bu sorununa da kalıcı çözümler üretiyoruz. Ekiplerimiz şu anda mahallelerimizde çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.