Silifke Havadis

Altunok, “Kentimizi güzelleştiriyoruz”

Yerel

Silifke Havadis 1057 Kez Görüntülendi 0

Altunok, “Kentimizi güzelleştiriyoruz”

Altunok, belediye ekiplerinin yaz aylarının gelmesiyle birlikte park ve yeşil alanlarda yaptıkları çalışmalarla kenti güzelleştirdiklerini söyledi.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye park ve bahçeler müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaz aylarının gelmesiyle birlikte park ve yeşil alanlarda yaptıkları çalışmalarla kenti güzelleştirdiklerini söyledi.

Yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bir açıklamada yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Silifke genelinde ve de özellikle tatilcilerin uğrak yerleri olan kent merkezi ve deniz sahili mahallelerimizde bulunan parklarda, orta refüjlerde ve kaldırımlarda bir dizi çalışmalar başlattık. Belediyemize bağlı park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz Taşucu (Kum) mahallesinde deniz sahilinde bulunan palmiyelerde yeşil alanlarda budama, sulama, bakım ve yabani otların temizliği ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle park, bahçe ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra cadde, sokak ve orta refüjlerde çalışmalar gerçekleştiren ekiplerimiz kentimizi daha estetik bir görünüme kavuşturuyor. Gerek halk sağlığı gerekse çevre düzenlemesinin ön planda tutulduğu bu çalışmalarımız halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda yapılmaktadır. Belediye olarak halkımızdan gelen istek ve talepleri zamanında yerine getirerek kentimizin güzelleşmesine de katkı sağlıyoruz” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.