Silifke Havadis

Altunok Muhtarlarla Buluştu

Yerel

Silifke Havadis 1587 Kez Görüntülendi 0

Altunok Muhtarlarla Buluştu

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, muhtarlarla buluştu.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye çalışmalarını değerlendirmek ve yeni projelerin tanıtılması amacıyla 88 mahalle muhtarı ve basın mensupları ile bir araya geldi.

Göksu Otelde düzenlenen toplantıda konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok burada yaptığı konuşmada, “Seçimlerin ardından görev yaptığımız ilçemizde halkımıza ve güzel şehrimiz Silifke’mize hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Amacımız Silifke’mizi bir adım ileri nasıl götürebiliriz. Bu konuda ve sorunların çözümü konusunda sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli. Öncelikle katılımlarınız için teşekkür ediyorum. 88 mahallemizde meydana gelen her sorunu bizim belediye olarak bilmemiz mümkün değil. Bu doğrultuda en önemli görev mahalle muhtarlarımıza yani sizlere düşüyor. Sizler istekleri ve sorunlarınızı bize bildiriyorsunuz bizler de çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerle istişare halinde çalışmaya devam ettiğimiz sürece mahallelerimize, ilçemize ve ilçemizin güzel insanlarına en güzel hizmetleri kazandıracağımıza inanıyorum. Bu amaç uğruna buradayız. Bugün burada sizlerle bir araya gelmemizin asıl sebebi bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da siz değerli muhtarlarımızla bir arada olmak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek ve karşılıklı istişarelerde bulunmaktır. Biz belediye olarak sizlerden ve halkımızdan gelen istek ve talepleri belediyemizin imkanları dahilinde çözüme kavuşturuyoruz. Belediye olarak 88 mahallemizde çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz. Allah’ın izni ile 2020 yılında çalışmalarına başlayacağımız, yani ilk kazmayı vuracağımız bazı projelerimizi de yine sizlerle paylaşmak istiyorum.  Belediye olarak hazırladığımız bu projelerimizden bazıları şöyle Otizmli çocuklar yaşam merkezi, Göksu ırmağı kenarına yeni kafeterya yapımı, Göksu ırmağı üzerine asma köprü yapımı, eski belediye binamızın restorasyonu, Sayağzı mahallemizde 2500 m2’lik alan üzerine park yapımı, Mukaddem mahallesi Becili mevkiinde 6000 m2’lik alan üzerine 1000 kişilik kır düğün salonu, Emekliler kıraathanesi ve Tevekkül Sultan Türbesi tamir ve tadilat çalışmalarımıza başlayacağız. Yine belediye olarak her mahallede çalışmalarımıza devam edeceğiz” diyen Başkanvekili Altunok konuşmasında birlikten kuvvet doğar atasözünü de hatırlatarak,  “siz değerli muhtarlarımızla birlikte el birliği yaparak omuz omuza ilçemiz Silifke’ye ve halkımıza en güzel hizmetleri kazandıracağımıza ben gönülden inanıyorum” dedi.

Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keben Mahallesi Muhtarı Murat Temur’da konuşmasında, halka hizmette belediye ile muhtarlar arasında diyaloğun öneminin büyük olduğuna dikkat çekerek, “İnsanlar konuşarak anlaşırlar, biz de bunun gereği olarak belediyemizle mahalle halkımızın sorunlarını konuşarak çözüme kavuşturuyoruz. Muhtarlarımız ve belediyemiz el ele vererek halkımıza en güzel hizmetleri sunacağımıza inanıyorum. Belediye ile muhtarlarımız arasında diyaloğa devam edeceğiz” diyerek belediye tarafından organize edilen bu tür toplantıların devam etmesi dileğinde bulundu.

Düzenlenen toplantıya Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, Belediye Muhtarlık İşleri Müdürü İhsan Küpük, Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keben Mahallesi Muhtarı Murat Temur, mahalle muhtarları ve basın mensupları katıldılar.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.