Silifke Havadis

Atatürk Köprüsü Açılışı 3 Kasım'a Ertelendi

Yerel

Silifke Havadis 3393 Kez Görüntülendi 0

Atatürk Köprüsü Açılışı 3 Kasım'a Ertelendi

29 Ekim Pazartesi günü açılması planlanan Silifke Belediyesi Atatürk Köprüsü'nün açılışı, şehitlerimiz olması sebebiyle 3 Kasım'a ertelendi.

Geçtiğimiz hafta sonu Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde operasyona çıktıktan sonra olumsuz hava koşulları nedeniyle Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Ferruh Dikmen ve Asım Türkel'in şehit olması sebebiyle, 29 Ekim'de açılması planlanan Silifke Belediyesi Atatürk Köprüsü açılışı 3 Kasım'a ertelendi.

 Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut tarafından yapılan açıklamada, '' 29 Ekim Pazartesi günü düzenleyeceğimiz Atatürk Köprüsü açılış töreni ve Göksel konseri; şehitlerimiz olması nedeni ile 3 Kasım 2018 saat 19.00'a ertelenmiştir.'' dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.