Silifke Havadis

Başkan Turgut, Akdere ve Yeşilovacık Mahallelerini Ziyaret Etti

Yerel

Silifke Havadis 2548 Kez Görüntülendi 0

Başkan Turgut, Akdere ve Yeşilovacık Mahallelerini Ziyaret Etti

Silifke Belediye Başkanı Turgut, Yeşilovacık ve Akdere mahallelerinde yaptığı ve yapacak olduğu çalışmaları vatandaşlarla birlikte yerinde tespit etti.

Silifke Belediyesi, kırsalıyla merkeziyle kenti hizmetlerle güzelleştirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Yeşilovacık ve Akdere mahallelerinde yaptığı ve yapacak olduğu çalışmaları vatandaşlarla birlikte yerinde tespit etti.

Garaj Amirliğinin teknik personelleriyle birlikte Yeşilovacık ve Akdere mahallelerini ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve sıkıntılarını da dinledi.

KIRSAL MAHALLELERE KAZANDIRILAN HİZMETLER, VATANDAŞLARI MEMNUN EDİYOR

Mahalle sakinlerine belediye hizmetleriyle ilgili bilgi veren Başkan Mustafa Turgut, "Değerli hemşerilerimize hizmetlerimizde bizlere verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Kentimizin 88 mahallesinde başlatmış olduğumuz çalışmalar, mahalle sakinlerimizin de büyük beğenisini topluyor. Yol girmemiş, hizmet almamış bir tek mahalle bile bırakmıyoruz. Bugünkü durağımız ise Akdere ve Yeşilovacık mahallelerimiz oldu. Mahallelerimizde mevcut ara yollarımızı ve sosyal alanlarımızı hızla güzelleştiriyoruz ve daha yaşanabilir mahalleler haline getiriyoruz" dedi.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Turgut, ziyaret esnasında belediye çalışanlarına sorunların hızla çözümü için gerekli talimatları verdi.

‘MAHALLELERİMİZE DAHA FAZLA HİZMET İSTİYORUZ’

Hizmetlerin yerinde incelendiği gezide hazır bulunan mahalle sakinleri ise, ‘Mevcut yapılan hizmetlerden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Mahallemizde bulunan mevcut eksikliklerin tamamlanacağından dolayı mutlu olduk. Belediyemizin hizmetleri sayesinde mahallelerimiz pırıl pırıl oluyor. Yollarımızın bakımının ardından ulaşımda da önemli bir sorunu çözmüş olacağız. Mahallemizin eksiklerini hızla tamamlayan başkanımıza ve ekibine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.