Silifke Havadis

Başkan Turgut , Yeni Yıldan Beklentilerini Dile Getirdi!

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 1867 Kez Görüntülendi 0

Başkan Turgut , Yeni Yıldan Beklentilerini Dile Getirdi!

Yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan terör saldırılarını lanetleyerek yeni yıl mesajını yayınlayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Bu hain saldırılar ülkenin her ferdini derinden etkilemiştir.

Yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan terör saldırılarını lanetleyerek yeni yıl mesajını yayınlayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Bu hain saldırılar ülkenin her ferdini derinden etkilemiştir. İnsanları birbirine yakınlaşmasını sağlayan ve kırgınlıkların son bulduğu güzel günlerimizde bu saldırılar; terörün çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığını tekrar ortaya koymuştur. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm terör unsurlarını bir kez daha lanetliyoruz.

Değerli hemşerilerim; Bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisindeyiz. Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz. Üzüntüleriyle, sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yepyeni umutla ve beklentilerle 2017 yılına giriyoruz. Yeni yılda barış ve kardeşliğin egemen olmasını, iyimserliğin canlanmasını, taze sevgilerin artmasını ve güneşin her güne bir umut olarak doğmasını temenni eder, yeni bir yılın ülkemize ve insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim” 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.