Silifke Havadis

Belediye Ekipleri Çöp Evi Temizledi

Yerel

Silifke Havadis 819 Kez Görüntülendi 0

Belediye Ekipleri Çöp Evi Temizledi

Toros Mahallesi Okul Caddesinde bulunan müstakil durumda ki çöp ev, Silifke Belediyesi ekipleri tarafından temizlenerek dezenfekte edildi.

Toros mahallesinde müstakil bir evin çevreye yaydığı kötü koku sebebiyle mahalle sakinlerinin şikâyette bulunduğu eve giden temizlik ve zabıta ekipleri, evin eski eşya ve çöplerle dolu olduğunu tespit etti. Evin bir süre önce vefat eden Gülten Seyran’a ait olduğu tespit edilirken, Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmasıyla kısa sürede kötü kokunun yayılması önlendi.  

Evde biriken eski eşyalar ve çöplerden dolayı adım atmakta zorlanan temizlik görevlileri, çuvallara koydukları çöpleri kamyona yükledi. Ekipler, tamamen boşalttıkları evi ilaçlayarak dezenfekte etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, terkedilmiş ve çöp evler hakkında gelen şikâyetlerin anında değerlendirmeye alındığını açıkladı.

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirirken, “Bu çalışmaların gerçekleştirilmesi talimatını veren Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok başta olmak üzere tüm belediye personeline teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.