Silifke Havadis

Çaltıbozkır Derneği Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 3083 Kez Görüntülendi 0

Çaltıbozkır Derneği Genel Kurul Toplantısını Yaptı

Çaltıbozkır Mahallesi Eğitim, Kültür, Tanıtım, Kalkınma ve Dayanışma Derneği, Ziraat Odası Toplantı Salonun'da Genel Kurul Toplantısını yaptı.

Tüm üyelerin katılımıyla yapılan toplantıda, Divan Kurulu Başkanı olarak, Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çalıkoğlu başkanlığında yapılan seçimle yönetim kurulunu oluşturuldu.

Açılış konuşmasını Hasan Çalıkoğlu'nun yaptığı toplantı yoklama ile başladı. Ardından faaliyetlerin okunması, geçici bütçe belirlenmesi, yönetim ve denetim kurulu seçimi yapıldı. Yönetim Kuruluna Mehmet Asım Özçalık, Hatice Gülcan Yüksel, Mustafa Genç, Mehmet Karazor ve Mehmet Okdemir seçildi. Denetim Kuruluna da Atalay Çalıkoğlu, Azmi Özçalık ve Vedat Önel seçildi.

Çaltıbozkır Derneği Genel Kurul Toplantısını Yaptı (2)

 

Yeni Yönetim Kurulu Başkan olarak seçilen Mehmet Asım Özçalık yaptığı konuşmada, “Çaltıbozkır Mahallesi Eğitim, Kültür, Tanıtım, Kalkınma ve Dayanışma Derneği olarak bize verilen görevin ağırlığın farkındayız. Biz bu köyde doğduk, ve bu köye bir borcumuz var. Biz bu borcu ödemek için bu yola çıktık. Tüm yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte çok çalışarak köyümüzün eksik olduğu konuları tamamlayıp, öncelikle Çaltıbozkırlıların birbirleriyle bağlarını kurmak zorundayız. Derneğimiz bu amaçla kurulmuş olup, köyümüze ekonomik anlamda, tarım ve hayvancılığı geliştirmek üzere vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve en yüksek verimi almak için projeler hazırlayıp, refah düzeyimizi yükseltmek için çalışacak. Ayrıca köyümüzü tanıtmak ve turizme kazandırmak için çaba harcamalıyız. Bunun için tüm bireylerin üstüne düşlen sorumluluğu yapacaklarına inanıyorum. Biz bu köyde önderlik yaparak bunlar sağlamak zorundayız.” dedi.

Kaynak: http://www.silifkegundem.com/haber-caltibozkir-dernegi-genel-kurul-toplantisini-yapti-5061.html

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.