Silifke Havadis

Canilik! Otomobil Kadına Çarpıp Kaçtı!

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 7895 Kez Görüntülendi 0

Canilik! Otomobil Kadına Çarpıp Kaçtı!

Silifke Taşucu yolunda bir kadın cesedi bulundu.

Bugün (9 Mart Perşembe) sabah saatlerinde Silifke Taşucu yolunda, Silifke Devlet Hastanesi yol ayrımında bulunan trafik ışıkları yakınında bir kadın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre; dün gece geç saatlerde bir otomobil Silifke Devlet Hastanesi yol ayrımında bulunan trafik ışıkları yakınında bir kadına çarparak kaçtı. Saatin geç olması ve olayın meydana geldiği yerin karanlık olması dolayısıyla kimse yerde yatan kadını fark etmedi.

Kimliği öğrenilemeyen kadının kazada ağır yaralandığı, her hangi bir ilk yardım müdahalesi olmadığı için de iç kanama geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

Öte yandan, kadına çarpan ve bırakıp kaçan aracın plakası ile sürücüsünün (ben katil demek istiyorum!) kimliğinin öğrenilemediği, aracın marka modelinin Mercedes Vito olduğu belirtildi.

Ayrıca olayla ilgili polisin soruşturma başlattığı, kadının ölümüne sebep olan aracı ve sürücüsünü bulmak için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.