Silifke Havadis

Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi 22 Eylül’de Açılıyor

Eğitim

Silifke Havadis 3189 Kez Görüntülendi 0

Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi 22 Eylül’de Açılıyor

Silifke'de 22 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’da açılışı gerçekleştirilecek kütüphaneye, Silifke Belediyesi Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi ismi verilecek.

Belediye meclisinde alınan kararla Göksu Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde 22 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’da açılışı gerçekleştirilecek kütüphaneye, Silifke Belediyesi Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi isminin verilmesine karar verildi.

Bu kente hizmet eden, emeği geçen ve bu kentin bugünlere gelmesinde katkı sunan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Kentimizin tüm renklerini seviyoruz. Değerlerimize halkımızla birlikte sahip çıkıyor, çıkmaya da devam ediyoruz. Güzel ülkemizin huzurunu halkımızla ve bu kente hizmet etmiş değerlerle korumaya devam edeceğiz. Meclis toplantımızda da 22 Eylül Cumartesi günü saat 17:00’da açılışını gerçekleştireceğimiz kütüphanemize Silifke Belediyesi Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi isminin verilmesine karar verdik. Almış olduğumuz kararların kentimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyor, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“EMEĞİ GEÇEN VE KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Silifke Belediye meclis üyelerine ve Başkan Mustafa Turgut’a bu kararı almalarından dolayı teşekkür eden Dr. Ali Su, “Kentimiz ve bu kentin geleceği için doğup büyüdüğümüz topraklara her daim hizmet etmek bizim borcumuz ve görevimizdir. Dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içerisinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. İlçemiz için bu toprakların geleceği için herkesin bir olması lazım. Halkımıza bu toprakların özünü, sözünü ve geçmişini en iyi şekilde anlatmaya devam edeceğiz. Katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.