Silifke Havadis

Engelsiz Park Açıldı!

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 3545 Kez Görüntülendi 0

Engelsiz Park Açıldı!

Engelliler için park açılış töreni bugün gerçekleştirildi.

Engelliler haftası dolayısıyla 2. Engelliler Şenliği gerçekleştirildi. Şenlikte Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut , CHP İlçe Teşkilatı Başkanı Bünyamin Uçar ve rehabilitasyon merkezlerinin katılımının yanı sıra Silifke halkından da birçok kişi katıldı. Mustafa Turgut konuşma yaptı.Yaptığı konuşmada Silifke Festivalinin çok güzel geçeceğine değindi.Şenlikte Engelliler için yapılan park alanının kurdalesini Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve engelli kardeşlerimiz beraber kestiler.
Ek olarak anneler günü için Silifke Belediyesi çiçek dağıtımı yaptıbu tutum ve davranış anneleri memnun etti. Şenlik alanına getirilen dondurmalar da açılışa katılan küçük büyük herkese ikram edildi.

park açılışı
 
park açılışı
 
park açılışı

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.