Silifke Havadis

Esnaflarımızın Destekçisi Olmaya Devam Ediyoruz

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 2131 Kez Görüntülendi 0

Esnaflarımızın Destekçisi Olmaya Devam Ediyoruz

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, S.S. 50 Nolu Taşucu Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinledi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, S.S. 50 Nolu Taşucu Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinledi.
Taşucu Koop Başkanı Hüseyin Koçak ve beraberindeki minibüsçü esnaflarının bulunduğu ziyarette, karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Başkan Turgut, minibüsçü esnaflarının taleplerini ve sorunlarını dinleyerek, çözümü konusunda notlar aldırdı.

“SİLİFKE’MİZ İÇİN ESNAFLARIMIZIN AYAKTA DURMASI GEREKİYOR”
Minibüsçülerin sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Turgut, “Çektiğiniz sıkıntıları iyi biliyorum. Her zaman esnafın yanında olan, esnafları çok seven biri olarak minibüsçü arkadaşlarımın yanındayım. Sorunlarının çözümü noktasında elimden geleni yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Bende bir şoför çocuğuyum. Ne zorluklar ve ne koşullarda çalışıldığını iyi biliyorum. Minibüsçü esnafının lehine olan her çalışmada destekçinizim.
İlçemizi ve mahallelerimizi daha yaşanılır bir ilçe haline getirmek için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bunu da hep birlikte başaracağız. Silifke Belediyesinin gücü ve imkânları bütün mahallelerimize ve halkımızın taleplerine yeter. Fakat bu talep ve ihtiyaçları kişisel olarak değil topluma mal olacak şekilde belirlememiz gerekiyor. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve İlçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen her bir görevi tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde muhtarlarımız, esnaflarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızın her kesimiyle fikir alış verişinde bulunuyor, onların talep ve sıkıntılarına çözüm üretiyoruz. Taşucu Koop’ta bizim için önemli bir kooperatif. Şoförlerimiz ve esnaflarımız Silifke için çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacağız” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Kooperatif Başkanı Hüseyin Koçak, “Görev yaptığımız süreçte halkımızla iç içe olmaya, vatandaşlarımızın talep ve sıkıntılarında bir köprü vazifesi yapmaya devam edeceğiz. Kapımız her zaman herkese açıktır. Vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını el birliğiyle çözeceğimize inanıyorum. Üzerimize düşen bir görevde her zaman yanınızdayız. Ziyaretinizden şahsım ve esnaf arkadaşlarımız çok memnun kaldılar. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.