Silifke Havadis

Fasıl Grubundan Unutulmaz Konser

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 2165 Kez Görüntülendi 0

Fasıl Grubundan Unutulmaz Konser

Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Fasıl Grubu tarafından muhteşem bir konser düzenlendi.

Silifke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Fasıl Grubu tarafından muhteşem bir konser düzenlendi. Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen unutulmaz konsere, davetliler yoğun ilgi gösterdi.

Koro Şefi Dr. Hasan Başar yönetimindeki saz ekibi ve koro üyeleri, seslendirdikleri türkü ve şarkılarla davetlileri büyüledi. Davetlilerde zaman zaman alkışlarıyla koroya eşlik etti.

Silifke Belediyesi Fasıl Grubu’nun bugüne kadar birçok başarılı konserler verdiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Koro Şefi Dr. Hasan Başar başta olmak üzere tüm fasıl ekibine bu güzel gece için teşekkür etti.

Başkan Turgut, ‘Belediyemiz Kültür Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını icra eden ve bizlere bu muhteşem konseri veren Fasıl Grubumuz, zenginleştirilmiş repertuarlarıyla bu tür etkinliklerini sürdürecekler. Bugünde şarkı ve halk müziklerini bizim için seslendirdiler. Halkımız konseri büyük bir beğeniyle dinledi. Türk Halk ve Sanat Müziği eserleriyle dinleyicilerin ruhunu okşayan koromuza çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Koro Şefi Hasan Başar ise, geceye katılan bütün davetlilere teşekkür ederek,  kendilerine bu imkânı sağlayan ve çalışmalarında destek olan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başta olmak üzere Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personellerine teşekkür ettiğini açıkladı.

Silifke Belediyesi Kültür Müdürlüğü olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem verdiklerini belirten Kültür Müdürü Üstün Zayim ise, ‘Söylenen türkü ve şarkılarla seyircileri coşturan koro, unutulmaz bir geceye imza attı. Konserlerimize vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek olup, çalışmalarımızda desteğini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.