Silifke Havadis

Köy Meydanı Demeye Bin Şahit İster!

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 2757 Kez Görüntülendi 0

Köy Meydanı Demeye Bin Şahit İster!

Burası Yeniçıktı Mahallesi köy meydanı.Köy sakinleri bu bölgede ;düğün ,nişan, tatlı vs. törenlerini yapmak için toplanıyorlar.

Yeniçıktı
 
Yeniçıktı
 
Bu yukarıdaki resimler, Silifke'ye bağlı Yeniçıktı Mahallesi'nin Köy Meydanı'na ait. Bina ise mahalle halkının ortak kullanım alanı. Mahalle sakinleri, düğün, nişan toplantı gibi etkinliklerini bu resmini gördüğünüz bakımsız yerde yapıyor.
 
Bu sene yoğun olan kar yağışı sebebiyle her yer kırılmış, dökülmüş. Bakım ve onarıma ihtiyacı var. Bunu şahıs olarak gerekli yerlere ilettiğimi ve karşılık alamadığımı söylemek istiyorum. Bu durum hiç hoş karşılanacak bir durum değil. Son olarak Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı'nın Silifke Temsilciliğine dilekçe yazarak bakım ve onarım çalışması yapılması gerektiğini bildirdim.
 
İnsanların toplandığı bir alanı temizlemek ve bakımını yapmak bu kadar zor olmamalı. Köy halkının da bu konuda yardıma, desteğe ihtiyacı olduğu konusunda inancım sonsuz. Umarım yetkililer en kısa zamanda diğer mahalleler gibi Yeniçıktı Mahallesinin de sahipsiz olmadığını gösterirler.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.