Silifke Havadis

MESKİ, Silifke'de Su Tasarrufu Eğitimi Verdi

Eğitim

Ayşe ÖNEL EREN 2300 Kez Görüntülendi 0

MESKİ, Silifke'de Su Tasarrufu Eğitimi Verdi

MESKİ, ‘Su Tasarruf ve Su Bilinci’ eğitimleri kapsamında, Silifke'de öğrencilere eğitim verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü ‘Su Tasarruf ve Su Bilinci’ eğitimleri kapsamında 2016 yılı içerisinde yaklaşık 6 bin 450 öğrenciye suyun tasarruflu kullanımı ile ilgili eğitim verdi.

Su Bilinci ve su tasarrufu eğitimlerine aralıksız devam eden MESKİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Silifke İlçesi Özel Final İlköğretim okulu ve Anaokulu öğrencilerine su bilinci ve su tasarrufu eğitimi verdi. MESKİ’nin hizmetlerinin anlatıldığı eğitimde hem öğretici hem eğlendirici bilgiler verilirken, suyun önemi, evlerimize nasıl geldiği, nasıl tasarruf edildiği ve çocuklara düşen görevlerin neler olduğu gibi bilgiler aktarıldı.

Eğitimin akılda kalıcılığını sağlamak amacı ile renkli ve eğlenceli slayt sunumunu ve suyun tasarrufunu anlatan animasyon filmlerini izleyen öğrencilere ve öğretmenlere etkinliğinin sonunda su tasarrufunu içeren broşürler ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Genel Müdürlüğümüzün, su bilinci ve su tasarrufu eğitimleri, ‘Ağız ve Diş Sağlığı Haftası’ kapsamında Silifke, Aydıncık, Bozyazı ve Anamur İlçelerinde bulunan Lise ve İlköğretim okullarında devam edecektir.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.