Silifke Havadis

Mürüvvet Türkili’nden Kent Konseyine Ziyaret

Yerel

Silifke Havadis 1481 Kez Görüntülendi 0

Mürüvvet Türkili’nden Kent Konseyine Ziyaret

Silifke’li hayırsever Mürüvvet Türkili, Kent Konseyi’ni ziyaret ederek konsey başkanı Vehbi Kadıoğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Çocukluk anılarının geçtiği ve büyüdüğü konakta böylesine güzel bir hizmetin yürütülmesinin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Hayırsever Mürüvvet Türkili konuşmasında, “Ailemize ait bu konağın restore edilerek Silifke’li hemşehrilerimize kazandırılmasında emeği geçenleri yürekten kutluyorum. Silifke Belediye’miz bu tarihi konağın yaşatılmasına ve ayakta kalmasına  büyük katkılar sunmuştur. Yıllar sonra bugün tekrar çocukluk yıllarımın geçtiği ve büyüdüğüm bu konağa tekrar gelmem beni çok duygulandırdı. Anılarım tazelendi. Tabi ki içerisinde de halkımıza hizmet etmek amacıyla kurulan kent konseyimizin de bu konakta faaliyet göstermesi ayrı bir sevinç kaynağım oldu. Adımın böylesine güzel bir eserde yaşatılması da benim ve ailem için çok büyük bir gurur kaynağıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni göreve gelen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Kent Konseyi Başkanımız Vehbi Kadıoğlu’na da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Kendisini ziyarete gelen Silifke’li hayırsever Mürüvvet Türkili’ne ziyaretleri için teşekkür eden Silifke Kent Konseyi Başkanı Vehbi Kadıoğlu ise konuşmasında, “Böylesine tarihi bir binanın restore edilerek tekrar topluma kazandırılması ve bünyesinde halka hizmet verilmesine imkan sağlayan başta değerli büyüğümüz Mürüvvet Türkili’ne ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Güzel ilçemiz Silifke’mize ve halkımıza yönelik hizmet sunan veya bu hizmetlere katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Kent konseyi olarak bize tahsis edilen bu tarihi Mürüvvet Hanım Konağında halkımıza ve ilçemize yönelik çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Bu konağın kent konseyimize tahsis edilmesinden dolayı belediye meclis üyelerimize ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.