Silifke Havadis

Öğrencilere Müjde: Ücretsiz TEOG Kursu!

Eğitim

Ayşe ÖNEL EREN 3495 Kez Görüntülendi 0

Öğrencilere Müjde: Ücretsiz TEOG Kursu!

Silifke Ülkü Ocakları, ücretsiz TEOG kursu müracaatlarını kabul etmeye başladı!

Adından da anlaşılacağı üzere (Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı) eğitime büyük önem veren Ülkü Ocakları, Silifke'de öğrencilere destek olmaya devam ediyor.

5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için TEOG kursu müracaatlarının alınmaya başlandığını belirten Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, kursun tamamen ücretsiz olduğunu belirtti. Türkçe, İngilizce, matematik ve fen bilgisi dersleri için kurs verileceğini de sözlerine ekleyen Sezer, "Eğitimi temelden doğru disiplinli bir şekilde uygulayabilirsek faydası başarısı daha fazla olur. 7 ve 8. sınıflardaki kardeşlerimizin iyi bir fen lisesi kazanabilmeleri için TEOG kursumuz başlamıştır. Ülkücüler 'in silahı kalemidir. Ülkücü Türk Gençliği olarak cok okumalıyız, araştırmalıyız. Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz! Zamanımızı bu yalan dünyanın boş uğraşlarıyla tüketmeyelim. Kendisine faydası olmayanın kimseye olmaz. Okuyalım, okutalım, ahlaklı, imanlı, Vatanını ve milletini seven bir birey olalım inşallah. Ocağımızda bütün kurslarımız, seminerlerimiz düzenli olarak disiplinli bir şekilde devam etmektedir.. Sizleri ve evlatlarınızı Ocağımıza davet ediyorum." dedi.

SON BAŞVURU TARİHİ: 3 Ağustos 2017

İLK DERS TARİHİ: 4 Ağustos 2017

MÜRACAAT ve DETAYLI BİLGİ0 (538) 389 25 65 - 0 (505) 270 31 02

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.