Silifke Havadis

Silifke Belediyesi’nden Fevzi Çakmak Caddesine Sıcak Asfalt

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 2048 Kez Görüntülendi 0

Silifke Belediyesi’nden Fevzi Çakmak Caddesine Sıcak Asfalt

Silifke Belediyesi, kentin cadde ve sokaklarında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Silifke Belediyesi, kentin cadde ve sokaklarında asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bir taraftan mahallelerde devam eden çalışmaları incelerken, diğer taraftan da gittiği her yerde esnaf ve vatandaşlarla görüşüp, onların talep ve sıkıntılarını dinliyor.

Asfaltlama çalışmalarını kent merkezinin değişik noktalarında sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiriyor. Fevzi Çakmak caddesinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi, esnafların ve vatandaşların memnuniyetini bir kez daha kazandı. Asfalt ekibi, kimi zaman ilçenin farklı bölgelerinde su, elektrik ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor.

“KENTİMİZİN BİRÇOK FARKLI NOKTASINDA ÇALIŞIYORUZ”

Yaz mevsimini en verimli şekilde değerlendirdiklerini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Asfalt çalışmalarımız birçok farklı noktalarda devam ediyor. Yaz mevsiminde ne kadar yol asfaltlayabilirsek kış mevsimini de o kadar sorunsuz geçiriyoruz. Tabi ki kentimizin her noktasını asfalt yapmak istiyoruz fakat imkânlarımız ve plan dâhilinde bu çalışmaları yaptığımız için önceliği aciliyet duyulan yerlere veriyoruz. Yani yolu hiç olmayan, hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın evlerine olan ulaşım yolları, bugüne kadar hiçbir hizmet almamış veya alamamış mahalle yollarımız gibi sıkıntıları olan bölgeleri bir bir çözüme kavuşturuyoruz.

Şehrimizin bütün yollarını konforlu yapmak için gayret gösteriyoruz. Bazı bölgelerde yeni açılan yollarda asfalt çalışması yaptığımız gibi, ömrünü tamamlayan bozulmuş yolların da bakımını gerçekleştiriyoruz. Kent merkezimizde bulunan Fevzi Çakmak Caddesi yolu da yoğun olarak işlek bir yol. Bu nedenle burada ki sokak ve cadde yollarını sıcak asfalt yapıyoruz. Burada olduğu gibi birçok mahallemizde de asfalt çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ VE MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Kent merkezi başta olmak üzere mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürdüklerini açıklamalarına ekleyen Başkan Turgut, “Her mahallemizin ihtiyaç duyduğu eksiklikleri bir bir tespit ediyor, vatandaşlarımızın taleplerine göre bu hizmetleri yerine getiriyoruz. Halkımızın memnuniyeti ve bizlerden talep etmesi daha verimli bir hizmet yapmamıza olanak sağlıyor. Merkez ve kırsal mahallelerimizde havalarında sıcak gitmesiyle asfaltlama çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bu sıcak havada büyük bir özveriyle çalışan, kentimizin her mahallesinde her sokağında alın terleri döken personellerimizi yürekten kutluyor, kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.