Silifke Havadis

Silifke Belediyesi’nden Gökbelen Yaylası'na Çevre Temizliği

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 5859 Kez Görüntülendi 0

Silifke Belediyesi’nden Gökbelen Yaylası'na Çevre Temizliği

Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gökbelen Yaylası’nda gerçekleştirdiği şarampol, su kanalı ve çevre temizlik çalışmaları yayla sakinlerinin büyük ilgisini topladı.

Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından mahallelerdeki şarampol ve çevre temizliği çalışmaları devam ederken, ekiplerin Gökbelen Yaylası’nda gerçekleştirdiği şarampol, su kanalı ve çevre temizlik çalışmaları yayla sakinlerinin büyük ilgisini topladı.

Silifke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmayla Gökbelen Mahallesi’nde şarampol temizliği ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalar mahalle mahalle program dâhilinde yapılmaya devam ediyor.

“Kentimize bağlı tüm mahallelerimize eşit bir şekilde hizmet veriyoruz ”diyerek açıklamada bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Birçok mahallemizde temizlik ekiplerimiz tarafından başlatılan çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki en büyük amacımız, kış aylarında yağmur ve çamurun olduğunu düşünürsek yaz mevsiminde de toz, kötü kokular ve su birikintileri oluşmasıydı. Vatandaşlarımızın buralardan geçerken ve aynı zamanda daha düzenli bir ortamda yaşam sürmeleri için bu çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Silifke Belediyesi olarak her zaman muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendiriyoruz.  Mahallelerimizin eksikliklerini bir bir tamamlamaya devam ediyoruz" diye konuştu.

YAYLA SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Silifke Belediyesi’nin büyük bir titizlikle çalışmalarını tamamladığı, yenilenen çehresiyle güzel bir görünüme kavuşan mahalleler, vatandaşların ve esnafların büyük beğenisini kazandı. Yayla sakinlerinden Mustafa Soy, ‘Başkanımız Mustafa Turgut’a çok teşekkür ederiz. Güzel bir çalışma oldu. Esnaf beklenti içerisindeydi ve mahallemiz için önemli bir sorun haline gelmişti. İlerleyen dönemde daha iyi olacak daha güzel hizmetler yapılacak inşallah” dedi. 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.