Silifke Havadis

Silifke Ülkü Ocakları Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Yerel

Ayşe ÖNEL EREN 3505 Kez Görüntülendi 0

Silifke Ülkü Ocakları Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Silifke Ülkü Ocakları , Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer öncülüğünde şehit annelerine anneler günü ziyaretinde bulundu.

Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer , anneler günü dolayısıyla Silifke'de vermiş olduğumuz şehitlerimizin ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyaret sonrası Murat Sezer, Tüm annelerimizin bu mutlu gününde, evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı şehit annelerine ülkemiz ve milletimiz adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Anneler günü vesilesiyle ülkemiz ve dünyanın bütün annelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum. Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığı olarak Anneler gününde Şehitlerimizin annelerini ziyaret ettik. Bilge Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin ve Genel Başkanımız Olcay Kılavuz'un selamlarını ileterek, şehit ailelerimizin her zaman yanında ve emirlerinde olduğumuzu belirttik. Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Rasim Eser, Şehit Uzman Çavuş Ali Gölge, Şehit Astsubay Ahmet Ünver, Şehit Polis memuru Beytullah Uyar anneleri evlerinde ziyaret edildi. Unutulmamalıdır ki: "Cennet Annelerin ayakları altındadır" şeklinde konuştu.

 

Yorum Yap

Düşüncelerini Alalım?

* E-Posta adresiniz ve telefon numaranız hiçbir yerde yayınlanmaz. Sadece gerektiğinde sizinle iletişim kurmak için kullanılır.

UYARI Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uymayan, içerikle ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.